wilt-25000-euro-lenen

25000 euro lenen

Ik wil 25000 euro lenen

Consumenten die 25000 euro lenen willen zijn op Bespaarwijzer aan het juiste adres. Voor u hebben wij verschillende banken in België onderzocht op leningen van 25.000 euro. Voordat u over gaat tot het aanvragen van uw lening, is het belangrijk om te weten waar u precies rekening mee moet gaan houden. Er zijn verschillende type leningen op de markt, maar welke lening moet ik kiezen? Op deze en andere vragen gaan wij u antwoorden geven.

Leenbedrag € 2.000  – looptijd 24 maanden

totale interest

rente (jkb)

maandbedrag

Beobank

€ 95,00

4,49%

€ 87,00

KBC

€ 138,00

6,50%

€ 89,00

Cetelem

€ 271,00

12,50%

€ 95,00

Mozzenno

€ 102,00

4,83%

€ 88,00

Bereken direct hoeveel u kunt lenen

Direct 25000 euro lenen

De bank wilt graag weten waar u de 25.000 euro voor gaat gebruiken. Zo zou het kunnen zijn dat u een nieuwe of tweedehands auto wilt kopen, of geld nodig heeft voor een renovatie van uw woning. Vaak kiezen mensen ervoor om een persoonlijke lening af te sluiten, dit omdat het bedrag in zijn geheel wordt gestort op de rekening. Een ander voordeel is dat u geen vragen krijgt van de bank waar u het geld voor wilt gaan gebruiken. Naast deze type lening zijn er nog een aantal andere mogelijkheden, die in sommige gevallen goedkoper kunnen uitvallen.

 

Alle financiële instellingen in België hanteren hun eigen tarieven en voorwaarden. Het kan dus zijn, als u niet gaat vergelijken dat u een te dure lening gaat afsluiten. In het geval dat u een renovatie wilt realiseren aan uw woning, zou u hiervoor een renovatielening voor kunnen afsluiten. Consumenten die een andere auto willen aanschaffen zijn vaak goedkoper uit als er een autolening hier voor wordt afgesloten, echter zal u wel moeten aantonen dat het gehele leenbedrag besteed gaat worden aan uw nieuwe auto.

Leenperiode

Om te bekijken wat de tarieven zijn als u 25000 euro lenen gaat zou u een leenperiode moeten kiezen. Zoals eerder vemeld is een korte leenperiode het goedkoopst. Er is wettelijk vastgesteld dat de maximale leenperiode voor 25.000 euro 120 maanden is. Hoe korter uw lening, hoe goedkoper de lening zal zijn. Natuurlijk zal bij een korte leenperiode de maandelijkse kosten wel hoger uitvallen, het is dus aan u om te bepalen welke leenperiode het beste aansluit in uw persoonlijke situatie.

Vergelijk de leningen

Als u een lage rente wilt hebben voor uw toekomstige lening is het vergelijken een must. Via Bespaarwijzer kunt u eenvoudig en onafhanelijk de beschikbare leningen vergelijken met elkaar. Op basis van de tarieven, leenperiode en type lening. Niet alleen als u 25000 euro lenen gaat kunt u via onze site een goedkope oplossing vinden. Vergelijk kredietgevers in België voor onder andere: autoleningen, groene leningen en hypothecaire leningen. Door een kritische vergelijking te maken weet u zeker dat u niet onnodig teveel kosten gaat maken.