in-belgie-30000-euro-lenen

30000 euro lenen

Wilt u 30000 euro lenen?

Wilt u een nieuwe auto of een andere keuken kopen? Dan kunt u 30000 euro lenen. Veel consumenten kiezen om een lening voor deze aankopen te nemen, omdat het toch een aardige investering is. Er zijn verschillende banken in België die u een lening kunnen aanbieden voor een bedrag van 30.000 euro. Op Bespaarwijzer hebben wij voor u een overzicht gemaakt met verschillende kredietverstrekkers met de bijbehorende tarieven.

 

Voordat u bij de bank 30000 euro lenen kunt zal de bank willen weten waar u het bedrag voor gaat gebruiken. De kredietgever kan aan de hand van uw wensen het rentetarief lager of hoger maken. In België kennen we verschillende types leningen, een persoonlijke lening is vaak het duurste. Vergelijk daarom goed de beschikbare leningen voordat u een keuze gaat maken.

Leenbedrag € 2.000  – looptijd 24 maanden

totale interest

rente (jkb)

maandbedrag

Beobank

€ 95,00

4,49%

€ 87,00

KBC

€ 138,00

6,50%

€ 89,00

Cetelem

€ 271,00

12,50%

€ 95,00

Mozzenno

€ 102,00

4,83%

€ 88,00

Bereken direct hoeveel u kunt lenen

Leenperiode om 30.000 euro lenen

Voordat u in kaart heeft wat de kosten zijn voor uw lening is het belangrijk te begrijpen wat de mogelijkheden zijn. De kredietverstrekker basseerd hun tarief op een aantal punten, zo is de looptijd van uw lening een belangrijke. Hoe korter de lening loopt, hoe goedkoper je uiteindelijk de 30000 euro lenen kunt. Het is wetelijk vastgesteld dat leningen tot en met 30.000 euro maximaal 120 maanden mag zijn. Als u bijvoorbeeld kiest voor een leenperiode van 12 maanden, zullen de maandelijkse kosten van uw lening hoger worden. Bekijk de verschillende in het overzicht op deze pagina, en maak uw keuze.

Welke kredietgever kiezen?

Iedere Belgische kredietgever werkt met eigen voorwaarden en tarieven. Er zit dus een degelijk verschil tussen de verschillende financiële instellingen. Met name de tarieven kunnen behoorlijk verschillen, hierdoor is het van groot belang om een kritische vergelijking te maken van de beschikbare leningen. Via onze site kunt u eenvoudig de goedkoopste lening vinden, en de lening direct aanvragen bij de kredietgever. In de meeste gevallen kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, en krijgt u binnen enkele werkdagen te horen of u de lening kunt afsluiten.

 

Het 30000 euro lenen is niet gratis, en lenen kost ook geld. Wij raden onze bezoekers altijd aan alle mogelijke opties te bekijken. Bekijk of u met een langere leenperiode wellicht uw maandelijkse lasten kan verlagen. Een geschikte lening gevonden? Klik dan op ‚Gratis Offerte‘ en wij verwijzen u direct door naar de kredietgever waar u een vrijblijvende offerte kunt aanvragen.