Disclaimer

De disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website BespaarWijzer.be. Door het gebruik van de website accepteert u onze voorwaarden.

Aansprakelijkheid

Bespaarwijzer update de getoonde product informatie op de site zo vaak mogelijk, inclusief alle productwijzigingen. Echter kunt u geen rechten lenen aan de getoonde informatie.

 

Bezoekers die op basis van informatie op Bespaarwijzer beslissingen nemen, zijn geheel voor eigen rekening en risico. Heeft u een fout gevonden op onze site? Aarzel dan niet om dit te melden, wij zullen waar nodig de getoonde informatie aanpassen.

 

U kunt contact opnemen via [email protected]

Rechten

Bespaarwijzer behoudt alle rechten met betrekking tot alles wat op de site vermeld staat. Hier vallen onder andere de teksten, productinformatie, illustraties, afbeeldingen en logo┬┤s onder. Deze rechten staan los van de gebruikers van onze website, of bezoekers van Bespaarwijzer.be.

Wijzigingen

De getoonde informatie op de site Bespaarwijzer.be mogen ten alle tijden gewijzigd worden zodat dit vooraf aan te kondigen. Wanneer u een financieel product wilt afsluiten, raden wij u aan om verschillende vergelijkingen te maken en regelmatig onze site te bezoeken. Bij eventuele wijzigingen zal u niet voor verassingen komen te staan.