zelfstandigen-lening-vergelijken

Kredieten voor zelfstandigen

Lenen als zelfstandigen

 

U wilt als zelfstandige lenen? Wij helpen u hier verder bij het vinden van een geschikte lening voor zelfstandigen. Veel ondernemers kiezen er voor om een lening voor zelfstandigen te kiezen om een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen, of een investering te doen in een nieuwe machine.

Er zijn verschillende leenvormen geschikt voor u als ondernemer. U kunt kiezen voor onder andere een lening op afbetaling, geldreserve of bijvoorbeeld een hypothecaire lening. Een lening voor zelfstandigen word took wel een investeringkrediet genoemd, doordat de lening enkel gebruikt wordt voor de onderneming.

 

Doordat de banken niet eenvoudig meer leningen geven aan zelfstandigen, is het belangrijk om goed in kaart te brengen waar u de lening voor gaat gebruiken. U zou de bank moeten overtuigen met bijvoorbeeld een terugbetalingsplan, en kunt aangeven waar de lening precies voor nodig is.

Leenbedrag € 2.000  – looptijd 24 maanden

totale interest

rente (jkb)

maandbedrag

Beobank

€ 95,00

4,49%

€ 87,00

KBC

€ 138,00

6,50%

€ 89,00

Cetelem

€ 271,00

12,50%

€ 95,00

Mozzenno

€ 102,00

4,83%

€ 88,00

Bereken direct hoeveel u kunt lenen

Hoe kan ik lenen als zelfstandige?

Er zijn meerdere mogelijk om als zelfstandige een lening af te sluiten. Naast de reguliere banken kunt u tegenwoordig ook online kijken naar kredieten voor zelfstandigen. Een online financiële instelling zal vaak een tweede keus zijn, doordat ondernemers liever met reguliere banken zaken doen. Maar het vergelijken van zelfstandige leningen zou u een beter inzicht geven in de exacte mogelijkheden, kosten en besparingen.

Ik bekom moeilijk aan een lening voor zelfstandige

Ondervindt u moeilijkheden bij het vinden van een lening voor zelfstandige? Maak dan gratis gebruik van de ‚Vlaamse Kredietbemiddelaar‘. Deze dienst kunt u als ondernemer gebruiken om bijvoorbeeld een lening te krijgen, helpt bij het verbeteren van de communicatie tussen u en de bank en kan samen met u op zoek naar alternatieve financieringsmogelijkheden.