Renovatielening voor dakkapel

Renovatielening voor dakkapel

In Belgie kiezen steeds vaker consumenten voor een renovatielening voor een dakkapel. Een groot voordeel van het plaatsen van een dakkapel is dat dit altijd een extra waarde geeft aan uw woning. Bespaarwijzer heeft voor u een aantal tips op een rij gezet, zodat u eenvoudiger de juiste kredietverstrekker kunt vinden voor uw lening. Een renovatielening voor dakkapel is kortom een veilige investering en geeft een waardestijging.

Leenbedrag € 2.000  – looptijd 24 maanden

totale interest

rente (jkb)

maandbedrag

Beobank

€ 95,00

4,49%

€ 87,00

KBC

€ 138,00

6,50%

€ 89,00

Cetelem

€ 271,00

12,50%

€ 95,00

Mozzenno

€ 102,00

4,83%

€ 88,00

Waardestijging via dakkapel

Een renovatielening voor dakkapel is niet voor niets de meest gekozen lening in Belgie. Een veilige investering die de waarde van uw woning laat stijgen. Doordat een dakkapel niet perse ingericht is na uw persoonlijke smaak, zal bij het verkopen van uw huis de dakkapel een positieve invloed hebben op de totale waarde van uw woning.

Creëer een extra kamer

Gezinsuitbreiding kann een van de redenen zijn om een dakkapel te laten plaatsen. In plaats van verhuizen kunt u een nieuwe kamer creëeren op zolder door een dakkapel te plaatsen. Hierdoor hoeft u dus niet te verhuizen, en de extra kosten die en verhuizing met zich mee brengt ophoesten.

Breng meer licht in uw huis

Door het plaatsen van een dakkapel zorg u ervoor dat er meer licht komt in uw huis. Daglicht draagt bij aan uw gezondheid. Door de extra lichtinval via een dakkapel wordt uw donkere zolderkamer een prettige extra slaapkamer.

Prima rendement

Zoals eerder vermeld zal een dakkapel de waarde van uw woning laten stijgen. Gemiddeld kost een dakkapel tussen de €3.000 en €5.000 euro, de koten hangen vanzelfsprekend af van de grootte van uw dakkapel. Uit onderzoek blijkt dat de stijging van uw woning door de dakkapel kan oplopen tot wel € 15.000 euro.

De juiste en goedkoopste renovatielening van dit moment

Er zijn verschillende Belgische kredietverstrekkers die een renovatielening voor dakkapel aanbieden. Wij hebben de meest gekozen financiele instellingen onder de loep genomen en voor u op deze pagina geplaatst met alle details. U ziet in een oogopslag de maandelijkse kosten, looptijd en interest per Belgische kredietverstrekker en vervolgens kunt in direct een vrijblijvende offerte aanvragen.