de-groene-lening-vergelijken

Groene lening vergelijken

groene-leningen-vergelijkenVergelijk de groene lening (energielening)

Een groene lening is een variant op de renovatielening. Consumenten kiezen deze lening ook om hun woning te renoveren maar met als doel het huis energiebesparend te maken. Steeds meer consumenten in Belgie kiezen er voor om een groene lening voor zonnepanelen af te sluiten.

 

Een groot voordeel van een groene lening is dat de banken milieuvriendelijke renovaties promoten en een lage rente hanteren bij een energielening. Een energie lening is een persoonlijke lening op afbetaling.

 

Niet alleen een lage rentevoet is een groot voordeel van een energielening (groene lening) maar ook iedere maand een lagere energierekening is gewenst. Doordat de energieprijzen maar blijven stijgen is het renoveren van uw woning met behulp van een groene lening een slimme keuze. De waarde van uw woning zal ook stijgen, wanneer u een energiebesparende investing doet. Kortom: enorm veel voordelen om te kiezen voor een groene lening.

 

Op Bespaarwijzer vindt u de meest gekozen energieleningen overzichtelijk op een rij. Zo ziet u direct welke kredietverstrekker de goedkoopste groene lening aanbiedt op dit moment. Wij verwijzen u direct door naar de bank als u een gratis offerte wilt ontvangen voor uw groene lening.

€ 10.000  – looptijd 48 maanden

Bank

Naam van rekening

Maandelijkse afslossing

Totale interest

Rente (JKB)

kbc

€ 216,02

€ 368,78

1,80%

Beobank persoonlijke leningen

€ 216,82

€ 407,36

1,99%

cetelem

€ 216,40

€ 387,25

1,89%

Bpost bank

€ 215,12

€ 325,60

1,59%

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Hoeveel kan ik maximaal lenen met een energielening?

In de meeste gevallen kunt u tot een bedrag van € 100.000 euro lenen. Het minimum bedrag dat u met een energielening kunt lenen is € 1.250 euro bij de meeste banken. De looptijd van een groene lening is 6 tot 120 maanden, het is aan u om te beslissen welke energielening het beste aansluit bij uw wensen.

Welke projecten vallen onder een groene lening?

Wat wordt gezien als een energiebesparende investering? Wij informeren u hier over de meest gekozen projecten die gekozen worden op de Belgische markt, voor persoonlijk advies kunt u het beste een offerte aanvragen of contact opnemen met desbetreffende bank. De meest gekozen projecten gefinancieerd met een groene lening zijn:

 

  • Dakisolatie
  • Vloerisolatie
  • Zonnepanelen
  • Zonneboiler
  • Warmtepomp

 

Er zijn meer investeringen mogelijk die vallen onder de groene lening, u kunt dit het beste direct navragen bij de financiele instelling.