vergelijk-kredietkaarten-belgie

Kredietkaarten vergelijken

Vergelijk kredietkaarten (België)

Vergelijk Belgische kredietkaarten via Bespaarwijzer. Bekijk welke financiele instelling in Belgie u de beste kredietkaart kan aanbieden. In het overzicht op deze pagina bekijkt u kredietkaarten en de bijbehorende voor- en nadelen. Kredietkaarten vergelijken zorgt ervoor dat u de juiste kredietkaart kiest en tegelijkerrijd niet teveel kosten maakt. Bekijk onder andere Visa kredietkaarten, Mastercard- en American Express kredietkaarten op onze website. Een besparing is zo gerealiseerd!

Waarom kredietkaarten vergelijken?

Er zijn een hoop voordelen om een kredietkaart te hebben. Zo kunt u met uw kredietkaart eenvoudig aankopen doen in zowel België als elk ander land in de wereld. Veel consumenten kiezen er juist voor een om een kredietkaart te hebben om eenvoudig, veilig en snel online aankopen te kunnen doen. Voor het huren van een auto of een hotelovernachting te boeken is vaak een kredietkaart vereist. Een ander voordeel is dat u ook gewoon cash geld kunt opnemen met uw kredietkaart uit een automaat. Als u kredietkaarten vergelijken gaat is het dus ook belangrijk om te weten waar u de kredietkaart voor wilt gaan gebruiken.

Vergelijk kredietkaarten

Bank

Kredietkaart

Gespreid terugbetaling

Incl. verzekeringen

Kosten per jaar

Vraag direct uw kredietkaart aan

Vergelijk leningen via BespaarWijzer.be
cetelem
cofidis
Beobank persoonlijke leningen

Wat is het verschil tussen een Visa en Mastercard?

Er zit eigenlijk geen verschil tussen een Masterdcard of Visa kredietkaart. Beide zijn een universeel betaalplatform die waar dan ook ter wereld kunt gebruiken om te betalen. De verschill zit voornamelijk in de jaarlijkse kosten en de voorwaarden. Als u kredietkaarten vergelijken gaat zou u dus moeten kijken naar de specifieke eigenschappen van desbetreffende kredietkaart, en niet zo zeer naar Viso of Mastercard.

 

De reguliere bancontact kaart kent maar weinig verschillen met een kredietkaart. De vornaamste verschillen zijn dat uw uitgaven worden gebundeld, en uw uitgaven worden 1 keer per maand van uw rekening afgeschreven. U gaat voor het afschrijven van de bedragen, eerst een overzicht ontvangen van de gemaakte kosten met uw kredietkaart. Op deze pagina kunt u kredietkaarten vergelijken van verschillende financiele instellingen. Ook kunnen er verzekeringen gekoppeld worden aan een kredietkaart, waardoor u onder meer veiliger online aankopen doet.

Zelfde merk andere kredietkaart

De beschikbaare kaartmerken hebben naast de reguliere kredietkaart ook uitbreidingen op het aanbod. Hieronder informeren wij u in het kort wat nou precies de verschillen zijn, en wat de mogelijkheden zijn per merk.

 

Visa

  • Classic-kaart
  • Visa Gold
Visa Platinum
  • Visa Infinite

 

Mastercard

  • Standaardkaart
  • Gold Kaart

 

American Express

  • Blue
  • Green
  • Gold
Platinum

 

Hoe langer de naam, hoe duurder de kredietkaart is. De verschillen zit voornamelijk in het maximaal te besteden bedrag, het bedrag dat u cash kunt opnemen en verschillende verzekeringen. Er kunnen ook voordelen gekoppeld worden aan desbetreffende kredietkaarten. U kunt denken aan een extra verzekeringen voor het aankopen van producten of diensten via het internet. Het is dus volledig aan u welke kredietkaart het beste aansluit bij uw wensen, daarom is het kredietkaarten vergelijken belangrijk. U wilt de jusite kaart die past bij uw persoonlijke situatie.